Hieronder vind je meer informatie over hoe lid te worden. Heb je nog vragen?Klik hier. Elke dinsdag- en donderdagavond kan je deelnemen aan onze gezamenlijke trainingen op de piste “Netestadion” te Lier. Dit van 19u tot 20.30u. Je mag gerust enkele weken proefstomen alvorens een aansluitingskaart te tekenen, dit is wel noodzakelijk voor de verzekering. Op de training kan men terecht voor info over lid worden en onze trainingen.

Wie kan er aansluiten ?

Om bij onze club te kunnen aansluiten moet men een officiële aansluitingskaart van de Vlaamse Atletiekliga (VAL) tekenen. Hiervoor moet men minstens 5 jaar oud zijn.

Tot wanneer zijn de aansluitingen geldig ?

Men kan op elk moment van het jaar aansluiten. Het atletiekseizoen loop van 1 november tot 31 oktober het volgende jaar. Dus de aansluitingskaart dewelke je tekent is geldig tot 31 oktober. Het winterseizoen loopt van 1 november tot 31 maart, hier overheersen de cross- en indoorwedstrijden. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 31 oktober, hier overheersen de pistewedstrijden.

Hoe kan men aansluiten ?

Om zich aan te sluiten moet men 2 taken vervullen :

  1. Invullen en ondertekenen van de aansluitingskaart VAL en bezorgen aan het bestuur. Deze kaart is bij het bestuur te verkrijgen.
  2. Lidgeld storten op rekeningnummer BE27 6716 5049 1973

De aansluitingskaart moet afgetekend worden, is deze persoon minderjarig dan dient de persoon zelf en ook één van de ouders de kaart af te tekenen.

Waar zijn we verzekerd ?

Alle personen die in het bezit zijn van een wedstrijdnummer zijn verzekerd bij de Vlaamse Atletiekliga. Indien er zich iets voordoet, moet men dit onmiddellijk aan het bestuur melden. Zodat die het nodige kunnen doen. Het formulier dat door de dokter moet ingevuld worden is te verkrijgen bij het bestuur. Elke dinsdag- en donderdagavond kan je deelnemen aan onze gezamenlijke trainingen op de piste “Netestadion” te Lier. Dit van 19u tot 20.30u. Je mag gerust enkele weken proefstomen alvorens een aansluitingskaart te tekenen, dit is wel noodzakelijk voor de verzekering. Op de training kan men terecht voor info over lid worden en onze trainingen.

Hoeveel lidgeld wordt er betaald ?

Competitieatleet + jeugd vanaf 6 jaar: 90 €

Recreanten (+18j) en joggers: 80 €

Kangoeroes (kind van 5 tot 6 jaar): 30 € (enkel training op donderdag)

Vanaf het 3de lid van het gezin betaalt men respectievelijk 40 € en 35 €

Start 2 Run deelnemers betalen bij eventuele aansluiting een supplement van 50 €

Tenslotte: steunende leden verwelkomen we graag voor 25 €

Tot welke categorie behoor ik ?

Benjamins5, 6, 7, 8 en 9 jaar
Pupillen10 en 11 jaar
Miniemen12 en 13 jaar
Kadetten14 en 15 jaar
Scholieren16 en 17 jaar
Juniores18 en 19 jaar
BeloftenJonger dan 21 jaar
SenioresVanaf 20 jaar
MastersDames vanaf 35 jaar
Heren vanaf 35 jaar